На кое място е БОГ в живота ти ?

Добре дошли във форума на Апостолски център "Правда, мир и радост в Святия Дух" - гр. Бургас.

Този форум е направен за членове и хора свързани с нас през АРЦ, АМ и тн.
Регистрирайте се преди да ползвате форума!

Важни правила:
- да пишете на кирилица (уважавайте времето на другите)
- да не използвате мръсен език или открито заяждане (позволено е да имате различно мнение, но го пишете с уважение към другия)

При неспазване на тези правила постовете ви ще бъдат премахвани.

Благодаря за разбирането и приятно четене и обсъждане на теми, които ви вълнуват във форума на АЦ ПМРСД

На кое място е БОГ в живота ти ?

Мнениеот r_stanev на Нед Май 02, 2010 4:02 pm

Здравейте, искам да споделя нещо с вас. Преди месец си мислех "за мен Бог на първо място ли е ?" Почти всички от истински вярващите ще ви отговорят с "ДА" но ако се замислите с въпроса "Колко време оделям на Бог" от тук би следвало ако Бог е на 1-во място в живота ти то времето прекарано с него трябва да е подобаващо за това място. Ако не оделяш време за среща с Бог то тогава тои не е на 1-во място в живота ти следователно ще имаш пречка за резултата от молитвите ти.
За съжаление и аз съм угорчил с това Бог заради ангажимента на умът ми в посока далеч от него.
Попаднал съм в капана на Дявола да одаличи мен от БОГ чрез такива умствени ангажименти или по друг начин наречени ежедневни проблеми. Но лошото за Ругатият е че му открих капана и от тогава започнаха да се случват хубави неща. Защото оделям повече време за Бог. Като се сетя за проблем Игнорирам го и и се покланям на Бог. Вяравайте ми Нещата се нареждат перфектно.
Надявам се че съм помогнал на някои с нещо.
r_stanev

Назад към Здравейте