Мога ли да ям.....?

Общи въпроси и отговори

Мога ли да ям.....?

Мнениеот atlas_bg на Съб Юли 17, 2010 11:57 pm

Здравейте! Аз съм във втория етап и скоро ще свършвам с него. Въпроса ми е в третия етап мога ли да ям солети, Bakerols, разни зрънчовци?
atlas_bg

Re: Мога ли да ям.....?

Мнениеот Michelle на Нед Юли 18, 2010 11:19 am

По принцип не са разрешени...а и да ти кажа честно, изобщо не те съветвам да ги ядеш - не само по време на диетата, а и след това. Пълни са с ГМО и освен всичко действат по-скоро "разяждащо", отколкото - насищащо.
Michelle

Мнениеот IRIDIUM на Вто Юли 20, 2010 1:38 pm

За т.нар - junk foods , че са си боклуци - боклуци са.
Ама предпазване от ГМО - почти няма. Глюкозо-фруктозния сироп се прави от генно модифицирани култури, а го има в 90% от нещата, които ядем. Другите 10% от нещата или са точно тези култури или са хранени с тея модифицирани растения тъй, че ГМО-то е една голяма дъвка за медиите и симулиране на дейност откъм ръководните.

Не претендирам да съм кристално точен в процентите си, но реално за да не ядеш ГМО трябва да живееш далеч в планината и да си отглеждаш сам храната.
Ето малко информация и самото филмче, което ще внесе малко светлина за какво точно говоря.

Поздрави ;)
Хвани мармот - изяж му шоколада!
Аватар
IRIDIUM

Мнениеот atlas_bg на Вто Юли 20, 2010 5:57 pm

А сладкото позволено ли е през другите дни или само на гала вечерите? А и натурални сокове могат ли да се пият?
atlas_bg

Мнениеот Michelle на Вто Юли 20, 2010 6:53 pm

Всичко е описано много точно в книгата. Ако те мързи да я прочетеш, можеш поне да се запознаеш с информацията в сайта - авторката е била много точна и подробна. А и по принцип е добре човек да се запознае предварително с условията на диетата, която започва, иначе рисковете от грешка са неминуеми.
Michelle

Назад към Общи